Verveeld, lui, egocentrisch… Allemaal vooroordelen over generatie Y, oftwel: de millennials. Niks is minder waar. Ze bruisen van energie, zijn ambitieus en knallen keihard richting de top. Maar hoe vind je je passie? Welke obstakels kom je onderweg tegen? En wat als het succes toch niet is wat je had gedacht? Onze Yung Pioneers inspireren je met talks, meet & greets, expo, live-art, theater, dans en muziek. Een avond voor yung creatives door yung creatives.

Talks by:
– Virtue, creative agency by VICE
– WOO HAH!
– Kenzo Alvares

Meet & Greets:
– Wakeem (Artiest)
– Lydia van der Made (Young Art Crowd)
– Rens Peters (19Gigs)
– Marc-Joost Mulder (Instinct One)

Live Acts:
– Joel Domingos (Muziek)
– Shennaki (Live Art)
– Free Free (Dans Act)
– Rowsu (DJ)

Hosts:
Gina July & Tyrone Tjon-a-loi

Kenzo Alvares
Kenzo is opgegroeid op Touchée en dansen is hem met de paplepel ingegoten. Na zijn afstuderen aan de dansopleiding van het ROC is hij in een rollercoaster belandt. Hij vliegt de hele wereld rond voor het geven van workshops en optredens, en is betrokken bij diverse programma’s (Everybody Dance Now!, DanceDanceDance, Battle On The Dancefloor). Zijn enorme passie voor dans geeft af op zijn leerlingen en daarom is hij overal een succes. De lessen van Kenzo zijn uitdagend maar hij neemt altijd de tijd voor iedereen. Zijn stijl is uniek en zijn persoonlijkheid altijd vrolijk en positief.

Joost van Abeelen (WOO HAH!)
Joost (26) is werkzaam bij 013, het grootste poppodium van Nederland, als marketeer en showpromoter. Daar is hij onder andere verantwoordelijk voor de promotie van WOO HAH! festival dat de laatste 4 edities namen als Young Thug, Chance the Rapper en Travis Scott wist te verwelkomen. Dit jaar viert WOO HAH! haar lustrum op een volledig nieuwe locatie: de Beekse Bergen. Op 21 december komt Joost wat vertellen over zijn loopbaan en dagelijkse werkzaamheden.

Janna Stolp (Virtue by Vice)
Janna is senior creative bij ‘the biggest agency you’ve never heard of’: Virtue. Wat inhoudt dat zij culturele waarde voor merken door middel van verhalen creëert. De creative agency valt onder de paraplu van VICE, en werkt lokaal, Europees en wereldwijd samen met de grootste merken. Vice staat vooral bekend om zijn bijzondere producties en baanbrekende verhalen (storytelling) gericht op millennials. Deze filosofie komt ook tot uiting binnen Virtue. Het kan een pittige branche zijn om in te werken vanwege hoge druk. Janna weet hier alles van, zij zal haar kennis met jullie delen op 21 december.

Naast de talks, kun je deze avond jonge creatievelingen ontmoeten in exclusieve meet & greets. In een kleiner gezelschap geven ze een inkijkje in hun loopbaan, de keuzes die ze daarvoor hebben gemaakt en de successen die ze hebben gevierd. Voor de meet & greets kun je je op de avond zelf inschrijven.

Entree: €5,-

Tickets: http://www.theaterstilburg.nl/evenementen/6086/yung-pioneers
FB event: https://www.facebook.com/events/215731358967910/

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *