“Ik merk dat iets voor elkaar krijgen met de gemeente best lastig is. De gemeente kan een beter aanspreekpunt zijn voor jonge ondernemers. Ik denk ook dat de gemeente mag investeren in het nachtleven van Tilburg. Dit kan door bijvoorbeeld horeca-ondernemers die eerlijk eten aanbieden ruimte te bieden. Al is het maar projectmatig in pop-up vorm. Dat maakt Tilburg nog levendiger.”

Thom is kok bij de Kazerne in Oisterwijk. Hij houdt van freestylen wanneer hij een gerecht maakt. Hij is gek op Koreaans en Marokkaans eten; lichte smaken versus expressieve smaken. Maar hij houdt ook veel van de liefde, het onderwerp fascineert hem omdat er zoveel verschillende ideeën over zijn. Naast het filosoferen over de liefde houdt hij zich bezig met het platform Goldfished, een creatieve organisatie dat een podium biedt aan jonge makers uit Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *