“De gemeente mag eenvoudiger met jonge ondernemers werken. De drempel is nu nog te hoog of te zakelijk. Wij organiseren met ‘Goldfished’ alles vanuit onze eigen contacten. We zijn met andere organisaties en mensen Tilburg aan het promoten. Ik verwacht eigenlijk meer terug van gemeente Tilburg. De gemeente laat instanties vóór jongeren organiseren, maar niet door jongeren. Jongeren zijn de toekomst en bepalen zelf de toekomst van Tilburg!”

Tyrone ging als kind regelmatig met zijn moeder mee naar kunstbeurzen. Hij vond het te zweverig. Later begon hij in te zien dat kunst een verrijkende tool kan zijn. Vroeger maakte hij wel eens muziek voor de lol en was hij geïnteresseerd in vormgeven. Nu biedt hij met zijn team het platform ‘Goldfished’ een podium voor creatieven uit Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Hij zou willen dat jongeren doordeweeks meer in zichzelf kunnen investeren en een interessanter leven kunnen leiden in Tilburg. “Ik geloof in brutaliteit, een bepaalde rebelsheid. En dat je binnen de lijntjes vast loopt en jezelf minder goed leert kennen. Het is niet erg om ergens overheen te gaan.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *