Event Alert: De Grote Geekshow – Decade of Geekness

De Grote Geekshow nr. 5: ‘A Decade of Geekness’
De Grote Geekshow krijgt een make-over! We hebben gemerkt dat jullie, het publiek, graag van zich laat horen. Daarom verplaatsen wij de show naar een intiemere setting, zodat interactie makkelijker wordt gemaakt. Donderdag 16 januari vindt de volgende editie plaats, dit keer in Bertje (nieuwe zaal). Gezien het dan 2020 is sluiten wij een decennium af. Daarom is het thema van de komende Geekshow ‘A Decade of Geekness’.
De Grote Geekshow is nog steeds de enige live late night talkshow in Nederland waarbij diverse geek thema’s besproken worden: gaming, films, series, comics, anime en cosplay.

Het thema: ‘A Decade of Geekness’
Het afgelopen decennium zijn wij verwend met een hoop geek films, series en games. Van The Infinity Sagavan Marvel, tot aan live action verfilmingen zoals The Jungle Book en remakes zoals Aladdin en The Lion King. Ook zijn er een hoop toffe games uitgekomen die wij zeker de komende decennia opnieuw gaan spelen, zoals Zelda Breath of the Wild, God of War, Skyrim en nog veel meer.

Nu noemen we een hoop toffe films & games op, maar er zijn natuurlijk ook een hoop films & games die de plank volledig mis hebben geslagen. Denk aan Ghost Rider, Teenage Mutant Ninja Turtles en Ghostbusters. Of games zoals Metal Gear Solid Survive en Mass Effect Andromeda.

Met een nieuw decennium hebben wij ook een hoop goeie films & games om naar uit te kijken! Samen met jullie en ons gasten bespreken we ‘The Good, The Bad & The Future’ omtrent geeky films, series en games van het afgelopen decennium.

We willen jullie mening!
In onze voorgaande shows hebben wij gemerkt dat het publiek een sterke mening heeft omtrent geek onderwerpen en deze graag wil uiten. Tijdens deze editie van De Grote Geekshow krijgen jullie volop de gelegenheid om jullie mening met ons te delen! Wie houdt er niet van een stevige discussie over de dingen waar je gepassioneerd over bent?

De gasten
De gasten van De Grote Geekshow: ‘A Decade of Geekness’ worden snel bekend gemaakt!

Datum: 16-01-2020
Tijd: 20:00 tot 22:00
Locatie: Theaters Tilburg
Tickets: TheatersTilburg.nl

Leave a Comment