Always For The Culture

Goldfished is een voorlopend platform binnen de popcultuur in Nederland waarin creatieve smaakmakers ons de wereld van morgen introduceren. Thema’s zoals music, art, geekness, design & innovation, food, fashion & identity vormen hierin de basis. Goldfished beschikt over een open-minded community bestaande uit makers, creatievelingen en liefhebbers. Always for the culture.

Bij Goldfished vinden wij het belangrijk om offline in contact te komen met het creatieve werkveld en de community daaromheen. Dit doen we het liefst doormiddel van zelf georganiseerde evenementen. Onze rijke ervaring in het organiseren van strakke evenementen heeft er voor gezorgd dat we elk project onze doelen weten te bereiken

Wij streven er naar om creatief talent op semi-professioneel niveau te ondersteunen in de stap richting het professionele werkveld. De mensen waar wij mee werken sluiten aan bij de identiteit van Goldfished en zijn innovators binnen de Nederlandse pop-cultuur.

Media laat ons de nieuwe online mogelijkheden zien binnen de popcultuur. De digitale media wereld speelt voor ons een belangrijke rol om dag en nacht mensen te kunnen bereiken, inspireren en motiveren binnen de creatieve sector. Goldfished focust hierin op kanalen zoals Youtube, Twitch, Spotify en Instagram.

Onze partners